Novosti

Evotv i Tele2 spojili su se za blagdane i tržištu ponudili pristupačnu i inovativnu uslugu - spajaju dvije dobro poznate usluge u odličnu spojenu ponudu za uštede. 

Ova godina nezgodna je po pitanju spajanja za božićne blagdane jer, na našu veliku nesreću, svi blagdani padaju na nedjelju. No, evotv i Tele2 pobrinuli su se da spajanja ipak ima! Tele2 Pokućni internet s 50GB i evotv s tri buketa najgledanijih programa po cijeni od samo 194 kune mjesečno zasigurno će ublažiti ovogodišnju kalendarsku neugodnost. S posebnom spojenom ponudom svi korisnici i značajno štede, čak 44,99 kn svaki mjesec tijekom dvije godine.

Uslugu mogu dogovoriti i novi i postojeći Tele2 i evotv korisnici, a korištenje je moguće odmah nakon ugovaranja. Oba paketa su neovisna o lokaciji i korisnik ih koristi gdje i kada to želi, uređaje može instalirati potpuno samostalno, a poželi li usred trajanja ugovora promijeniti programe ili internet, to može učiniti bez ikakve naknade.

Kupnja obje usluge zasebno korisnika stoji više tako da ne preostaje drugo nego da i ove godine ipak nešto spojimo! Paket je dostupan na Tele2 prodajnim mjestima i u svim uredima Hrvatske pošte. 

Dodatne informacije o dodatnim uštedama potražite na linku 'Spoji za blagdane'.

Uvjeti korištenja promocije:

Specifikacija promo ponude 'Spoji i uštedi'

Karakteristike paketa promo ponude 'Spoji i uštedi'

Uspješno ste se prijavili na newsletter

Unesite valjanu email adresu.