Spoji za blagdane i štedi 44,99 kuna svaki mjesec

I mi smo bili razočarani kad smo shvatili da u 2016. svi blagdani padaju na vikend i da nema spajanja… Pa smo zato stvorili ponudu da ipak bude spajanja ove godine, jer ti nudimo da spojiš Tele2 pokućni internet i evotv i značajno uštediš.

Vrijednost za novac
Zasebno ove dvije usluge koštaju više, ali kad spojiš – uštediš!
Fleksibilnost
Mijenjaš i biraš što želiš
i trebaš, bez ikakve naknade.
Jednostavna instalacija
Instalacije zapravo nema, ukopčaš i koristiš čim ugovoriš, kopčaš?
Pokrivenost
Tele2 4G signal - 90% stanovništva
evotv signal - 87% kućanstava.
Mobilnost
Koristiš kad god hoćeš,
neovisno o lokaciji.

Super spojena blagdanska ponuda evotv i Tele2 dostupna je u poštanskim uredima Hrvatske pošte i na Tele2 prodajnim mjestima. Ponuda je dostupna uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca.

Više na info telefon 0800 07 07.

Tele2 pokućni internet

U ovoj posebnoj blagdanskoj ponudi uzmi Tele2 pokućni internet s 50 GB prometa. Surfaj na najboljoj podatkovnoj mreži uz lude 4G brzine koje ti omogućavaju da bezbrižno surfaš, gledaš filmove, pregledavaš slike i komentiraš te čitaš mailove. Sve to možeš raditi svuda i u svako vrijeme bez imalo brige.

Prati potrošnju i upravljaj svojom tarifom savršeno jednostavno putem MojTele2 aplikacije na Google Play trgovini ili na portalu moj.tele2.hr.

Cijena routera Huawei B315s za pokućni internet: 1 kn odmah + 10 kn mjesečno. Uz naknadu za tarifu i Opciju uređaj korisniku će se naplatiti i naknada za pristup mreži u iznosu od 10 kuna mjesečno.

Odaberi tri evotv buketa po vlastitoj želji (osim HBO i Cinemax) i uživaj u najgledanijim i najpopularnijim programima. Bukete možeš slagati, dodavati i oduzimati kada i kako želiš bez naknade pozivom na 0800 07 07.

Ako se pak zaželiš promjene, jednom mjesečno možeš promijeniti sve svoje odabrane bukete bez ikakve naknade.

Buketi
• Dokumentarci i vijesti
• Film i djeca
• Zabava i glazba
• Regija
• Sport
• HD
• HBO i Cinemax

Saznaj sve detalje o evotv buketima.

Cijena evotv prijemnika iznosi 10 kn mjesečno.

Kad već spajaš i štediš, uštedi još i više*

Tko kaže da ušteda mora stati kad si samo jednom spojio za blagdane? Ako na pokućni i evotv dodaš još i Huawei P8 lite mobitel uz ČISTO TRISTO tarifu i 0,5 GB, čeka te još veća ušteda.

Blagdansku uštedu moguće je ostvariti i kombiniranjem samo Huawei P8 lite mobitela uz ČISTO TRISTO tarifu i 0,5 GB s evotv uslugom. U tom slučaju evotv s 3 buketa dobivaš za 55 kn mjesečno, a mobitel plaćaš po super cijeni od 30 kn mjesečno uz Opciju uređaj i samo 1 kn odmah.

*Ponuda je dostupna u poštanskim uredima Hrvatske pošte.
Sve detalje o ponudi saznajte u Uvjetima korištenja.