Novosti

Ovog ponedjeljka, 14. studenog, u 20h na Discovery Channelu pogledajte premijeru hrvatske epizode serije 'Preživljavanje udvoje' koja je snimana na Velebitu. 

Popularni serijal o preživljavanju stavlja dvoje stručnjaka u scenarije koji se realno mogu dogoditi svakome tko se uputio u pustolovinu. Kao lokacije snimanja biraju se različiti tereni po cijelom svijetu, kojima je zajedničko da se idilična priroda, ako je ne poznajemo i ne poštujemo, brzo pretvara u po život opasno okruženje.

Ekipa serije 'Preživljavanje udvoje' je na Velebit otpravila eksperta za preživljavanje u divljini Josha Jamesa i bivšeg pripadnika Zelenih beretki, Gradyja Powela. Scenarij je nesreća na raftingu. Josh i Grady imaju na raspolaganju nož, uže i nasukani  oštećeni raft s kojim  će pokušati doći do pomoći ili prvog naseljenog mjesta. Cilj i ove epizode je pokazati kako se i na najnemilosrdnijim terenima uz prave vještine i malo kreativnog razmišljanja može održati na životu. Osnovna pravila preživljavanja su naći sklonište, vodu, hranu i pomoć.

Povodom premijere epizode Preživljavanje udvoje snimane na Velebitu, Discovery Channel je za sve pustolove ili one koji se samo tako osjećaju, 11. i 12. studenog od 12 do 20h u City Centeru One East pripremio pravo survival iskustvo! Umjetna stijena za penjanje i hrvatski stručnjaci za preživljavanje u divljini vas čekaju. Provjerite svoje sposobnosti i vještine te potražite savjet od ljudi koji znaju što činiti kad stvari ne idu prema planu.

Za više informacija lajkajte Discovery Channel Hrvatska na Facebooku.

Uspješno ste se prijavili na newsletter

Unesite valjanu email adresu.